Twister Cup 2019 pod World of Tanks Blitz ponúka výhru 100 tisíc dolárov

Twister Cup 2019 pod World of Tanks Blitz ponúka výhru 100 tisíc dolárov
10:47, 06.11.2019

Je to už štvrtý ročník majstrovstiev sveta v hre World of Tanks Blitz, ktorou sa spoločnosť Wargaming snaží podporovať celú jej početnú komunitu, ako aj vybraných a schopných členov. Preto tentokrát Blitz Twister Cup 2019 (štartuje 9. 11. 2019, teda túto sobotu) servíruje balík peňazí so sumou až 100 000 amerických dolárov, ktoré si medzi sebou rozdelia tí najlepší z celého sveta. Celú akciu bude možné sledovať Live prostredníctvom streamu a to presne od 12:00. Video inštruktáž ako aj časť tlačovej správy vás už netrpezlivo čaká nižšie.

Čtvrtý rok v řadě organizuje World of Tanks Blitz svou prémiovou akci ve formě mistrovství světa Blitz Twister Cup 2019 9. listopadu 2019. Šestice nejlepších světových týmů se chystá do finálových soubojů, aby si vítězové rozdělili v tankových bitvách sympatických 100 tisíc amerických dolarů. Twister Cup 2019 nepřinese jen přímé přenosy z finálových zápasů, ale nabídne také rozhovory s hráči a vývojáři. 9. listopadu bude dnem World of Tanks Blitz..

Osobně se chci jen vrátit k týmu, klanu a fanouškům. Všichni lidé, kteří se ke mně přidali na této cestě a pomohli svým jedinečným způsobem, přinesli REIGN tam, kde je dnes. Mým cílem je, doufejme, vyhrát s mým týmem a přnést domů vítezství klanu REIGN pro severomaerický server. _Cant_Be_Shook (Mohammad Ali, kapitán týmu NA [REIGN] REIGN)


Diváci sledující stream budou odměněni jak kolektivním bonusem, tak i osobním bonusem jako poděkování za jejich odhodlání a podporu komunitě World of Tanks Blitz. Diváky tak čekají zážitkové bonusy v podobě celé řady vylepšení jako jsou prémiové dny, či různé slevy. Detaily naleznete zde.

Tato událost je důležitá pro celý tým. Snažíme se samozřejmě o konečné vítězství, ale především chceme zkusit zábavu. Chvíli jsme spolu hráli a po našem vítězství na posledním profesionálním turnaji jsme se opravdu chtěli společně zúčastnit offline. Twister Cup nám tuto příležitost nabízí a my se všichni, i když s námi nebudou někteří z našich klíčových hráčů, budeme snažit vyhrát a reprezentovat náš server. - EG_Nikkolade (Nicolas Olivieri, kapitán týmu EU [EG-] END GAME)
Vzhledem k tomu, že tento rok hraji již podruhé na turnaji Twister Cup Offlines, chci všem ukázat, jak jsem se já a můj tým v uplynulém roce zlepšili. Myslím, že očekávání týmu je získat body od oponentů a dokázat, že Asie má na scéně co nabídnout. - Maddoxkkm (Kam Kwo Wong, Сaptain týmu APAC [FEAST] Ultimate FEAST)


DALŠÍ

CGwillWin