hw
HTC rozdává bonusy uživatelům headsetu Samsung Odyssey

HTC rozdává bonusy uživatelům headsetu Samsung Odyssey
20:28, 18.09.2019

Společnosti HTC a Samsung dnes oznámily, že všichni majitelé headsetů Samsung Odyssey mohou získat dva měsíce předplatného ve službě Viveport Infinity zdarma. Získají tak okamžitě knihovnu více než 600 titulů, ve které nechybí hry, ohromující zážitky i kreativní aplikace pro virtuální realitu. Uživatele potěší také zpřístupnění prémiového obsahu ve službě Viveport Video a slevy na hry, které do předplatného nespadají. Služba navíc měsíčně vydává i kupony pro bezplatné stažení vybraných placených titulů.

Dva měsíce předplatného zdarma si v termínu od 18. 9. až do konce roku 2019 mohou aktivovat nejen noví zákazníci, ale i stávající uživatelé headsetu Samsung Odyssey a Odyssey+. Díky členství ve Viveport Infinity uživatelé virtuální reality ušetří tisíce korun při hraní oblíbených her, zkoušení zážitků a sledování videí. První opravdu neomezená služba pro VR je dostupná za 399 Kč měsíčně. Roční předplatné s cenovkou 2 999 Kč pak zajistí ještě výraznější úspory. Fanoušci virtuální reality získají přístup ke stovkám VR aplikací, mezi nimiž nechybí hity jako Ninja Legends, Fisherman's Tale a Angry Birds VR. Každý měsíc navíc přibývají nové tituly, a tak nikdy nechybí zajímavý obsah k objevování.

„Naším cílem je zpřístupnit VR obsah celé komunitě bez ohledu na to, jaký používají headset,“ řekl prezident obchodu Viveport Rikard Steiber a doplnil: „Chtěli bychom proto ve Viveport Infinity přivítat všechny uživatele Samsung Odyssey a nabídnout jim neomezenou možnost hrát si a objevovat nový obsah.“

Další informace a návod pro uplatnění této nabídky novými i stávajícími uživateli Samsung Odyssey a Odyssey+ naleznete v následujícím průvodci.


DALŠÍ

CGwillWin