EA přidává šéfa UFC do UFC 3 ako extrémně silného bojovníka

EA přidává šéfa UFC do UFC 3 ako extrémně silného bojovníka
09:19, 16.03.2018

Ne, vyjímečně nebudu nadávat na mikrotransakce a pay-to-win ve hře od EA, ale tato situace mi přijde kuriózní. EA Sports před měsícem vydalo třetí pokračování bojové hry, která čerpá licenci z amerického UFC. UFC je společnost a jejím prezidentem je Dana White, který se podílel na jejím vzniku. Tak a teď k tomu bizáru.

Ačkoliv je Dana White na pohled obrovský člověk, tak nemá s bojem v kleci žádné zkušenosti. Proto samotné přidání do hry UFC 3 jako zdarma DLC postavu působí lehce úsměvně. Bizardní však je, že jeho herní statistiky jsou v jednotlivých kategoriích na naprostém vrcholu. Má totiž 91 v úderech, 86 v klinči, 86 staminu a 90 zdraví. Pro srovnání Kotaku uvádí, že v úderech je na úrovni extrémních úderů Gokhan Sakiho. Jeho zdraví je tak dobré jako Alexandera Gustafssona, staminu má lepší než Lyoto Machida a v klinči je prý lepší než legenda Anderson Silva.

Což s realismem, který by tato hra ráda navozovala nemá moc společného. Takže co mi to připomíná? Prakticky ihned vidím srovnání s nejlepším hráčem ledního hokeje všech dob Vladimirem Putinem. Ten je schopen nasázet hráčům z KHL a NHL s přehledem 8 gólů a ani se nezapotí. Takže pokud EA se chce zalíbit dalším vlivným lidem, mám tip na DLC do NHL 2019.


DALŠÍ

CGwillWin