Lasergame v Desiny 2 má skončit příští týden

Lasergame v Desiny 2 má skončit příští týden
12:57, 09.12.2017
Nad tím, co nové DLC do Destiny 2 přineslo, se už v týdnu rozčiloval Lenny ve svém článku. Ale krom toho, že hra je nyní bez DLC nudná, je v současnosti prakticky nehratelný i PvP multiplayer. Může za to bugnutá zbraň Prometheus Lens a když říkám bugnutá, myslím to vážně.
To, že někoho můžete usmažit během pikosekundy, je zábavné jenom pokud stojíte na správné straně hlavně.
Dokonce i sami vývojáři to přiznávají a na svém blogu píšou: It’s not what we intended. The weapon shipped with a bug, which we intend to fix with Destiny Update 1.1.1...Nuže, dobrá práce, zrovna u takhle velké hry bych čekal, že budou mít vývojáři dost prostředků na pořádný betatest. Ale nepovedlo se a z PvP je teď jedna velká lasergame.

Klik pro zvětšení (Lasergame v Desiny 2 má skončit příští týden)

A vy se můžete buď přidat nebo trpět, jiná možnost není, pokud tedy máte o hraní v PvP módů zájem. Zbraň je totiž dostupná u překupníka Xura za pár shardů a může jí tak mít každý a věřte mi, že pokud si jí koupíte, razantně se vaše skóre vylepší a pěkně naštvete pár dalších lidí, kteří si jí ještě nepořídili. Což zajisté ihned napraví. Každopádně update by měl být v úterý, nicméně pokud jste stejně jako já čekali, že si o víkendu zahrajete pár pěkných matchů, asi budete zklamáni.

Klik pro zvětšení (Lasergame v Desiny 2 má skončit příští týden)

DALŠÍ

CGwillWin